Benaguasil ofereix una escola de pasqua en anglés de 6 a 14 anys

escuela pascua benaguasil

L’Ajuntament de Benaguasil ha organitzat, a través de la regidoria de Joventut, una nova edició de la ‘Escola de Pasqua’ durant les vacances escolars de Setmana Santa, concretament del 19 al 22 d’abril, en horari de demà de 9 a 13 hores.

Una proposta que enguany es realitza amb la particularitat que serà en anglés, per al que es compta amb la col·laboració de l’acadèmia local The Windmill School, i en la qual els xiquets i xiquetes realitzaran activitats íntegrament en anglés però de manera lúdica i divertida per a fomentar l’aprenentatge de l’idioma.

La regidor d’Educació Ana Aleixandre ha assenyalat que ‘els idiomes són primordials en el nostre dia a dia i per això hem organitzat una escola de pasqua totalment en anglés amb la qual oferir un oci actiu i divertit, al mateix temps que es dona a les famílies una possibilitat per a facilitar la conciliació en els dies sense col·legi’. Amb això el Consistori ‘continua apostant per l’entreteniment i desenvolupament dels xiquets del municipi’, ha conclòs. 


L’activitat es desenvoluparà en el Poliesportiu Municipal i podran matricular-se xiquets i xiquetes des dels 6 anys, fins als 14 anys, sent les places limitades.
La inscripció podrà realitzar-se fins al 30 de març a l’Ajuntament o a través de la seu electrònica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà