L’Eliana se suma a l’Hora del Planeta

l'eliana cartel hora luz

L’Ajuntament de l’Eliana s’ha adherit, un any més, a ‘L’Hora del Planeta’, la iniciativa mundial promoguda pel World Wild Fund of Nature (WWF) des de l’any 2007, que se celebrarà aquest dissabte 26 de març, amb l’objectiu de promoure la reflexió sobre el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

Un senzill gest que consistirà a apagar les llums de llars, edificis i monuments durant una hora. D’aquesta manera, l’Eliana deixarà a les fosques la façana de l’Ajuntament, de l’Església i l’enllumenat públic de la plaça del País Valencià i els carrers del centre, entre les 20.30 i les 21.30 hores.

L’Hora del Planeta 2022 té lloc en un moment especialment important. Una aliança de governs i organitzacions, entre elles l’Eliana, estan demanant una major ambició i una acció urgent per a detenir i revertir la pèrdua de la naturalesa per a 2030. Només unes setmanes després de l’Hora del Planeta 2022, els líders mundials es reuniran en la COP15 del Conveni de Nacions Unides sobre Diversitat Biològica per a decidir sobre un nou pla d’acció global per a la naturalesa per a la pròxima dècada.

L’edil de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, ha convidat a la ciutadania a sumar-se a aquest senzill gest: “la transició ecològica està en marxa, però hem de continuar actuant per a protegir la naturalesa i no posar en perill la nostra qualitat de vida i la de les generacions futures”, ha afirmat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà