La Xarxa de Biblioteques de Llíria posa en marxa la Bebeteca

bebecontes llíria

El programa està dirigit a menors de 6 anys, familiars i professorat

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria ha creat el programa infantil Bebeteca, un nou espai de foment de la lectura adaptat per als menors de 6 anys. L’alcalde Joanma Miguel i l’edil de l’Àrea, Paco García, van visitar la primera activitat d’este projecte que es realitza a l’Agència de Lectura. 

El regidor ha volgut destacar que la lectura “és un hàbit molt important per a afavorir el desenvolupament intel•lectual i emocional dels més menuts. Incloure-la en la seua rutina diària estimula la seua imaginació, els proporciona habilitats en l’adquisició de la parla i augmenta els vincles afectius amb les persones adultes amb les quals comparteixen eixos moments”.

El programa Bebeteca està dirigit a menors de 6 anys, familiars, i persones educadores i professionals relacionats amb la infància. 

Així, Paco García ha assenyalat que este projecte “suposa una remodelació de l’Agència de Lectura per a proporcionar un espai més ampli i atractiu per als més menuts, amb un increment dels materials de suport i l’ajuda de personal especialitzat en este públic infantil”.

La Bebeteca és un conjunt d’activitats per a propiciar el desenvolupament dels xiquets i xiquetes, i per a ajudar les famílies a introduir la lectura en la seua vida com un hàbit divertit i satisfactori. Al mateix temps, ofereix la possibilitat de socialitzar per als menors i per a les famílies, compartir experiències, coneixements i iniciatives.

Està impartit per personal qualificat que selecciona els materials més apropiats per al menor, i per a assessorar les famílies en el seu procés d’acostament al llibre i la lectura. Compta amb una col•lecció de materials com a llibres, jocs o multimèdia, pensats per a la seua educació, aprenentatge i diversió.

La pròxima sessió de la Bebeteca serà el contacontes “Les primeres cançons” per a bebés de 0 a 2 anys. L’activitat es realitzarà el 31 de març a les 17.00 hores en l’Agència de Lectura. És necessari inscriure’s prèviament en el telèfon 962780827 o en la web de la biblioteca.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà