El Conservatori de Llíria organitza la Setmana Cultural ‘Gaspar Sanchis’

cartel lliria

El Conservatori Professional de Música de Llíria celebrarà del 8 al 13 d’abril la segona setmana cultural dedicada a qui fora el seu director durant 12 anys, Gaspar Sanchis. “Esta programació especial d’activitats representa, de nou, un homenatge pòstum aeste professor, pel seu treball en el centre i la seua aposta per dotar-lo d’una setmana cultural anual de qualitat per a l’alumnat i el públic en general”, ha destacat el regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García.

En esta edició, els actes programats recuperen la total presencialitat després d’haver de realitzar-los l’any passat en format en línia per la situació de la pandèmia. La Setmana Cultural “Gaspar Sanchis” s’iniciarà este divendres, 8 d’abril, a les 18.00 hores al conservatori amb la presentació de les jornades.

 A les 19 hores, el reconegut quartet de flautes Neuma oferirà l’espectacle “Origen”. Per a este concert, obert a tot el públic, serà necessari reservar prèviament en l’App o web municipal.

La programació d’activitats contempla diferents tallers, conferències, exposicions i masterclass impartides per un professorat de reconegut prestigi.

A més, es realitzaran altres dos concerts oberts al públic en general. L’11 d’abril, a les 19.00 hores, se celebrarà un concert pedagògic de violí i violoncel a càrrec dels professors de l’Orquestra de València Manuel Segarra i David Forés. Mentre que, el 13 d’abril, el concurs-recital de música de cambra del Conservatori de Llíria servirà per a tancar la programació. L’accés a estes actuacions serà lliure fins a completar aforament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà