La Fira d’Associacions de l’Eliana es realitzarà el 30 d’abril

Cartel Fira d'Associacions

La Fira d’Associacions de l’Eliana es celebrarà el dissabte 30 d’abril a partir de les 10 hores en la plaça del País Valencià amb una trentena d’associacions locals de tots els àmbits-cultural, social i veïnal- i, amb actuacions i exhibicions a l’escenari que s’instal·larà en la mateixa plaça.

La jornada inclourà actuacions de dansa, música, esport i poesia, entre altres, i oferirà una paella popular al migdia per a totes les persones assistents.

La mostra busca acostar a la població les activitats que realitzen les diverses entitats, donar difusió de la seua labor i els seus fins i donar a conèixer els serveis que s’ofereixen des del consistori com l’assistència a l’obtenció de la signatura digital per a representants o qualsevol altre tràmit que hagen de gestionar com a organització, o la promoció del Registre Municipal d’Associacions.

Si alguna entitat inscrita en el Registre Municipal vol unir-se a l’esdeveniment encara està a temps de fer-lo a través del correu participacio@leliana.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà