Torna “Llíria en Dansa”

esdanza llíria

Llíria se sumarà al Dia Internacional de la Dansa, que es commemora este 29 d’abril, amb la celebració de la quarta edició del Festival “Llíria en Dansa”. L’esdeveniment, organitzat per l’Escola Municipal de Dansa amb la col•laboració de la Regidoria d’Ensenyaments Artístics de l’Ajuntament edetà, tindrà lloc el divendres des de les 19.30 hores a la plaça del Trinquet Vell, al costat del museu arqueològic.

Actuaran diversos grups de l’Escola de Dansa, que mostraran diferents estils de ball, i el Grup de Danses “El Tossal”. A més, es farà lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa, establit per la UNESCO el 29 d’abril, en el dia de la data de naixement de Jean-Georges Noverre, mestre i creador del ballet modern.

El regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, ha manifestat que, “després de dos anys tornem a recuperar estw festival que trau la dansa al carrer per a mostrar a la ciutadania els diferents estils de ball que s’imparteixen en el centre municipal, donar a conéixer este art i mostrar el nostre compromís amb la cultura”.
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà