Sabjove organitza una nova sessió sobre intel·ligència emocional

Sabjove

El proper divendres 6 de maig la Casa de la Joventut de Sant Antoni de Benaixeve acollirà una nova sessió informativa sobre intel·ligència emocional. L’activitat, organitzada per Sabjove, es dirigeix a famílies i persones vinculades al món de l’educació, i en ella s’abordaran els diferents estils educatius i la importància d’educar amb intel·ligència emocional i assertivitat.

La sessió es realitzarà de 19 a 20.30 hores i inclourà un debat amb els i les assistents. Per a assistir és necessari inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoSHt4PTUrxvoN-UCNCKS7N7uFREEpbRzwo-ULQowGGYhtNQ/viewform.

Es tracta de la segona sessió informativa que es realitza enguany al voltant de la intel·ligència emocional. La intel·ligència emocional (IE) es relaciona amb l’habilitat d’entendre, usar i gestionar les nostres pròpies emocions perquè aquestes resulten el més adaptatives possibles; perquè ens ajuden a comunicar efectivament, empatitzar, superar desafiaments i minorar conflictes. En l’educació, la IE es torna indispensable per a millorar la convivència, fomentar la igualtat, desenvolupar el sentit de responsabilitat, augmentar la comunicació i reduir la violència, tant en l’àmbit escolar com en la vida.

En paraules de la regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, Mª Elisa Plano: “El nostre objectiu és donar resposta a les necessitats dels i les joves de Sant Antoni de Benaixeve, i contribuir al seu benestar i creixement personal. Per això, a més d’oferir-los alternatives a la joventut del municipi, també oferim recursos a les famílies i persones que interactuen amb ells, a fi d’intervindre globalment en eixes necessitats”, ha destacat.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.