Finals de l’Individual d’escala i corda al 7 i mig al trinquet de Llíria

cartel pliota lliria

El trinquet municipal de Llíria acollirà les partides decisives del primer campionat autonòmic individual d’escala i corda individual al 7 i mig, trofeu Diputació de València amb les finals en totes les categories.

Llíria i Museros es reparteixen les finals. Hui dimecres, 18 de maig, i el pròxim dissabte, 21 de maig, la seu estarà a Llíria, mentre que el divendres es traslladen a Museros.

A Llíria, la final de Quarta B entre Rubén de Crevillent i Victor de la Pobla de Vallbona començarà a les 19 hores, i en acabar, al voltant de les 20 hores , serà la final de 3ªB entre Alberto de Pelayo i Alberto de Torrent.

També a Lliria, però el dissabte, a les 18 hores es juga la final juvenil, amb Simon d’Ontinyent i Àngela de Faura, mentre que a les 18:45 hores es disputa la de 4ªA, entre Miguel de Llíria i Javi de Riba-roja.

El divendres, vesprada íntegra de finals al trinquet de Museros. A les 17:00h comença la primera final, la de Veterans, amb Chenoll de Manises i Pedro d’Onda. Després, a les 17:45 hores, la de 3ªA, entre Terio de L’Eliana i Carlos de Faura. La jornada es tancarà amb la final de 1ª, a les 18:450 hores entre Gabri de Museros i Àlex de Xúquer.

Calendari Finals Autonòmic escala i corda al 7 i mig:

Dimecres:

Llíria 19h 4ªB: Ruben Crevillent – Victor La Pobla de Vallbona

Llíria 20h 3ªB: Alberto Pelayo – Alberto Torrent

Divendres:

Museros 17h Veterans: Chenoll Manises – Pedro Onda

Museros 17:45h 3ªA: Terio L’Eliana – Carlos Faura

Museros 18:45h 1ª: Gabri Museros – Alex Xúquer

Dissabte:

Lliria 18h Juv: Simon Ontinyent – Angela Faura

Lliria 18:45h 4ªA: Miguel Lliria – Javi Riba-roja

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà