Bétera prepara el lliurament dels Premis Torre Bofilla

premis bétera

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Comerç i Indústria, ha convocat la primera edició dels Premis Torre Bofilla 2022 als comerços i empreses del municipi en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) i l’Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON).

“Amb aquests guardons volem transmetre col·lectivament la nostra voluntat de continuar recolzant i col·laborant amb el nostre teixit comercial i empresarial de Bétera. Després de dos anys submergits en una crisi sanitària sense precedents és moment de valorar el seu treball, esforç i tenacitat per seguir avant i mantindre la nostra economia local i nombrosos llocs de treball en el municipi”, ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Aquests premis tenen com a objecte mostrar el seu reconeixement als comerciants i empresaris que contribueixen a la innovació, modernització, promoció i competitivitat del teixit empresarial i comercial de Bétera, tot això conforme a la convocatòria d’aquests premis aprovada en sessió ordinària de la Junta de Govern Local el mes d’abril passat.

“Aquesta primera edició, de moltes, pretén també ser un revulsiu per a futurs emprenedors que vegen en els premiats vertaders exemples de superació, esforç i treball ben fet”, ha afirmat el regidor de Comerç i Indústria, Joaquín Gómez.

L’Ajuntament pretén consolidar aquesta iniciativa i continuar amb noves edicions col·laborant estretament amb l’ACB i AEMON per a reconéixer públicament el paper fonamental que juguen les empreses i els comerços en la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà