Visites guiades gratuïtes a l’Hort de les Alfàbegues de Bétera

cartel betera

Bétera obrirà les portes de l’Hort de les Alfàbegues els dijous, 7, 14, 21 i 28 de juliol perquè els veïns i visitants coneguen a través dels seus Alfàbegues la història i tradició de les seues Festes d’Agost.

Les visites es realitzaran en horari de 10 a 11 del matí i estaran obertes al públic fins a completar l’aforament de 20 participants. Cinc de les places reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Per a accedir gratuïtament a aquestes visites els interessats i interessades han d’inscriure’s prèviament en el mail auxiliar.turismo@betera.es.

Les visites estaran guiades per Ramón Asensi, encarregat de cultivar aquestes plantes, que tenen el Rècord Guinness en 2,86 metres d’altura aconseguit en 2012.
Des de l’any passat, Asensi, compta amb un nou programador que permet controlar remotament el cultiu de les plantes. Un dispositiu capaç de controlar paràmetres de temperatura, humitat, reg i abonat que afavorisquen el seu creixement.

Aquestes visites marquen el calendari festiu de Bétera que celebrarà les seues tradicionals festes en honor a la Mare de Déu d’Agost del 12 al 22 d’agost.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà