Inscripcions obertes per a la Volta a Peu de l’Eliana

cartel 10k

La cita estiuenca dels amants del running s’acosta: la tradicional 10 Volta a Peu tornarà a l’Eliana dissabte 30 de juliol, després de dos anys sense celebració per la pandèmia i en el marc del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València.

Aquesta edició, amb principi i final al poliesportiu, compta amb el patrocini de Hidraqua, 42k Runnig, Carrefour l’Eliana, El Osito i PowerGo.

Els participants poden inscriure’s a través de la plataforma Sportmaniacs fins al dimecres 27 a les 23.59 hores i fins al mateix dia de la prova sense samarreta.

A més, aquest retorn de la Volta a Peu tindrà un vessant solidaria en benefici de la Junta Local Contra el Càncer de l’Eliana.

La presentació ha comptat amb la representació dels seus organitzadors, el Club d’Atletisme de l’Eliana i de 10K València, i ha servit per a donar a conéixer les samarretes oficials realitzades 100% de material reciclat.

La Regidoria d’Esports, Concha Montaner, ha fet una crida a la ciutadania perquè participe en la carrera a través de l’Oficina del Voluntariat i inscriure’s al poliesportiu o per telèfon en el 96 274 00 55 ja que l’organització de l’esdeveniment suposa tallar més de 130 carrers, a més de l’avituallament per a les i els corredors.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha animat als amants de les carreres populars a participar en una de les més longeves i antigues de la província de València i d’Espanya.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà