Javier Perianes i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana actuaran a Llíria

Orquestra de la Comunitat Valenciana

Javier Perianes, en les seues facetes de pianista i director, clausura amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) la temporada 2021-2022 amb tres concerts a les localitats de Cullera, Borriana i Llíria els dies 22, 23 i 24 de juliol, respectivament.

L’artista de Huelva, reconegut com el pianista més internacional de la seua generació, tocarà i dirigirà des del teclat la formació titular de Les Arts en un atractiu monogràfic dedicat a Beethoven amb les seues obres ‘Concert per a piano número 1 en do major, opus 15’, i ‘Concert per a piano número 3 en do menor, opus 27’.

Els concerts s’emmarquen en la gira autonòmica de ‘Les Arts amb Tu’, que durant els mesos de juny i juliol ha oferit recitals lírics, òpera representada, música de cambra i vetlades simfòniques en més de 20 municipis de la Comunitat Valenciana a càrrec dels artistes del Centre de Perfeccionament, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i el camió escenari de ‘Les Arts Volant’.

La gira ‘Les Arts amb Tu’ s’adscriu a la línia de la programació ‘Les Arts és per a Tots’, que promou accions d’obertura i proximitat per a acostar l’activitat artística del teatre a tota la ciutadania. La clausura del I Festival de Llíria aquest diumenge 24, al teatre de la Banda Primitiva, serà l’última actuació de la ‘tournée’ autonòmica prèvia a l’aturada estival.

Després de l’estiu, ‘Les Arts amb Tu’ marcarà també l’inici de l’activitat de l’OCV el mes de setembre. D’aquesta manera, i dins de l’aposta per una programació deslocalitzada, James Gaffigan, director musical de Les Arts, inaugurarà la dessetena temporada l’1 de setembre a Altea, amb obres d’Esplá, Mozart i Schumann al faristol, un programa que repetirà el dia 2 del mateix mes a Torrent i el dia 3 a Torrevieja.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà