Arriba el Festival ARTUR el 12 i 13 d’agost a Riba-roja

cartel ARTUR

Riba-roja acollirà el primer Festival d´Arts de carrer del Túria, ARTUR, els pròxims 12 i 13 d’agost. Espectacles d’animació, teatre i circ de la mà del director artístic del festival, Joan Raga, i a càrrec de companyies valencianes.

ARTUR arrancarà el divendres 12 d’agost a les 18.30 hores en la Plaça de la Torre, amb l’espectacle d’animació ‘La Ludoneta’ de la companyia Dossom, a les 20 hores, un espectacle circense La Finestra presenta ‘Royal Circ’ en la Plaça de l’Ajuntament i a les 22.00 hores en el Parc Maldonado, Carpinxo’s Band presenta la música soul i rhythm&blues, ‘Heart&Soul’.

Dues actuacions de clown, a càrrec de Cris-is i Abraham Arzate tancaran la jornada inaugural a les 23.30 hores en la Plaça de l’Estació.

El dissabte 13 d’agost a les 18.30 hores, Mon d’Animació ens presentarà ‘Jugafusta’ en la Plaça de la Torre, a les 19.30 hores, l’espectacle de titelles ‘Aquil·les’ amb La Fam, en la Plaça de l’Ajuntament. Al Parc Municipal Maldonado, de nou delectarà als assistents la música swing amb Nina Dinamita & The Swing Milícia.

Tancarà el Festival ARTUR, el circ de la Trocola amb ‘Emportats’ a les 23.30 hores i a continuació Consuelo&Socorro Producciones, amb l’espectacle de clown ‘Les Courchers’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà