Sant Antoni de Benaixeve: Campanya contra els abusos i les agressions masclistes a les festes

Amb l’inici de les Festes Patronals de Sant Antoni de Benaixeve, l’Ajuntament ha llançat una campanya de conscienciació per a la ciutadania sota el lema “Disfruta de todo, disfruta con tods”, es pretén llançar un missatge contra els abusos i les agressions masclistes, homòfobes i racistes, a més d’altres conductes violentes, en un context de festes.

La campanya engloba diverses accions. La primera d’elles és el llançament d’un vídeo on han participat diferents persones, entitats, col·lectius i associacions de Sant Antoni de Benaixeve que llancen un missatge contra les agressions, transmeten informació útil davant qualsevol incident i animen a la població a gaudir de les Festes Patronals des de la llibertat i el respecte: https://youtu.be/rw9sgjzU7sg

Amb motiu dels actes nocturns que se celebraran del divendres 12 al dilluns 15 d’agost (orquestres, musical, discomòbil), es reforçarà la seguretat amb presència policial específica, en col·laboració amb agents de la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona. La reguarda de Policia Local estarà oberta en tot moment i els telèfons d’atenció 24 hores són: Policia Local: 670 42 99 03 i Guàrdia Civil: 96 276 00 07

Els dies 12, 13 i 15 d’agost, l’Ajuntament col·locarà a més un Punt Violeta a la plaça disponible des de les 24 hores fins a la fi de festa. Durant aquestes nits es comptarà així mateix amb un reforç d’agents especialitzats en matèria de Violència de Gènere, que faran un especial seguiment a les noves formes de sospites de submissió química, amb protocols d’actuació immediata.

En eixe mateix enclavament, l’Ajuntament disposarà també d’un espai on repartirà polseres, gots reutilitzables i material informatiu de la campanya “Disfruta de todo, disfruta con tods”, amb la finalitat de sensibilitzar i donar recursos a la població.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà