La Pobla de Vallbona i Miño, agermanats per la ceba

la pobla

L’Ajuntament i el concello firmen un acord per iniciar les gestions

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i el Concello de Miño han firmat un acord per iniciar les gestions d’agermanament de les dues localitats. Tots dos pobles van començar relacions el passat 7 de juliol quan el municipi corunyès va ser convidat a la primera Fira de la Ceba celebrada a la Pobla.

Este cap de setmana, representants de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona han estat convidats a la XXI Feira da Cebola Chata celebrada a Miño. El regidor de Turisme, Fran Esteban, acompanyat del regidor de Desenvolupament Local, Javier Novoa, han firmat l’acord amb l’alcalde de Miño, Manuel Vázquez, per treballar conjuntament i aconseguir un agermanament que beneficie mútuament les localitats.

Representants de tots dos pobles han posat damunt la taula les similituds que unixen els dos pobles amb arrels vinculades a la ceba. La finalitat és per fomentar la cultura, l’economia, la música, les tradicions, el turisme, el medi ambient, la joventut i tots aquells aspectes que puguen ser beneficiosos. En aquest sentit, es treballarà per fomentar els intercanvis que permeten un millor coneixement mutu i aprofitar les sinergies que suposen els trets compartits entre Miño i la Pobla de Vallbona

Representants de tots dos pobles han manifestat la bona sintonia creada arran de la participació en les respectives fires de la Ceba i l’objectiu que el veïnat puga beneficiar-se de l’acord d’agermanament. Servirà també per donar visibilitat a Miño en València i a la Pobla de Vallbona en A Coruña amb el benefici turístic i d’intercanvi cultural que pot representar per a tots dos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà