Festes patronals de Loriguilla del 20 al 28 d’agost

cartel loriguilla

Després de diversos anys de pandèmia, Loriguilla tornarà a celebrar les seues Festes Patronals en honor a la Verge de la Soledat sense restriccions.

Els festejos començaran el dissabte 20 d’agost amb el volteig de campanes, que anunciarà l’inici de les festes que s’allargaran fins al diumenge 28.

L’Ajuntament, en col·laboració amb diverses associacions del municipi i els Quintos, ha organitzat activitats per a tots els públics. Entre elles destaquen la Volta a *Peu, una festa holi, diverses orquestres i espectacles musicals, el tercer Concurs de Pintura Ràpida de Loriguilla i jocs per als més xicotets.

El diumenge 21 no faltarà el cant a l’aurora i la romeria a l’Ermita acompanyant a la Patrona, així com les tradicionals processons, la gran cordà i el concert de festes de la Societat Musical Sant Joan Baptista.

L’alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, ha destacat que aquestes festes patronals “són les més especials en anys, perquè retornaran a aquest animat i festiu poble la seua essència: la vida al carrer” i ha agraït a les associacions que han col·laborat en l’organització i als Quintos, la brigada municipal, la Policia Local i altres voluntaris el seu treball i sacrifici perquè aquestes festes tiren avant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà