Matrícula per als tallers Salamandra de l’Eliana del 5 al 7 de setembre

Cartel L'eliana

L’Associació Salamandra organitzarà un any més, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Eliana, un programa de tallers formatius per a persones adultes. Aquest curs 2022/2023 començarà el pròxim 19 de setembre i finalitzarà el 16 de juny de 2023.

Els tallers estaran dividits en quatre blocs diferents, diferenciant entre l’apartat d’humanitats, ceràmica, dibuix i pintura (amb cursos de jazz, guitarra, història de l’art o escriptura creativa), expressió corporal i musical (amb activitats com a pilates, ioga o txikung).

El projecte també compta amb cursos d’idiomes d’anglés, alemany i francés tant en nivells d’iniciació com avançats. Finalment, el bloc de noves tecnologies, on els alumnes i alumnes aprendran informàtica, edició d’imatges i vídeo i ofimàtica avançada.

La matrícula per a aquest curs estarà oberta del dilluns 5 al dimecres 7 de setembre, en horari de 10 a 13.30 hores i a les vesprades, de 17 a 20 hores, en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA).

El programa formatiu s’impartirà complint amb el protocol de seguretat covid-19 i oferirà a l’alumnat la possibilitat d’assistència presencial, tele-presencial o en línia.

L’horari d’atenció durant el curs serà els dimecres de 17 a 19 hores i els divendres de 10 a 13 hores mitjançant el telèfon 634 301 589 o enviant un correu a martesb6@hotmail.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà