Sant Antoni de Benaixeve llança el programa “Conciliem” 2022-2023

cartell sab

Les regidories d’Infància, Adolescència i Joventut, la d’Educació i la de Cultura de Sant Antoni de Benaixeve han elaborat conjuntament el programa “Concilia 2022-2023”, una oferta d’activitats de suport educatiu i activitats extraescolars culturals i lúdiques dirigides a la població escolar del municipi. Aquest programa, que ha sigut presentat a la subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, té l’objectiu de facilitar la conciliació familiar fora de l’horari lectiu, així com durant els períodes de vacances escolars.

Així mateix, “Conciliem” està dissenyat per a oferir alternatives d’oci cultural, lúdiques i de creixement personal per a la població escolar de Sant Antoni de Benaixeve. Aquest és el segon any que es realitza i compta amb la vocació de romandre en els pròxims anys.

Les activitats que formen part del programa “Conciliem” han sigut preparades des de les regidories per a proporcionar una oferta diversa i atractiva a la població compresa entre 3 i 18 anys. Totes elles es duran a terme al llarg del curs fins a juliol de 2023, al CEIP 8 d’Abril, a CEIP núm. 2 i a l’IES Sant Antoni de Benaixeve.

Les activitats compreses en el programa seran les següents:

  • Tallers de teatre
  • Espectacles culturals
  • Tallers creatius
  • Jocs estratègics
  • Idiomes
  • Tallers d’intel·ligència emocional

Pròximament, s’hi anunciaran les diferents activitats emmarcades en aquesta programació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà