Llíria reforça la seguretat en els accesos al centres escolars per l’inici de curs

paso de peatones

S’ha dissenyat una xarxa d’aparcaments dissuasius durant les Festes de Sant Miquel

L’Ajuntament de Llíria, a través de l’Àrea de Mobilitat Sostenible, ha iniciat els treballs de posada a punt de les vies públiques amb motiu de la nova entrada al curs escolar. D’esta manera, s’estan repassant els passos barrats en els entorns dels centres escolars i prenent mesures per a promoure una tornada al col·le segura.

Segons ha explica el regidor Paco García “per a este nou curs es renovaran els pictogrames en els passos de vianants per a caminar cap a un municipi més inclusiu, així com el reforçament de senyals de velocitat i zones de major precaució per a les persones conductores, ressaltant els espais escolars per on discorren els xiquets que accedeixen als seus col·legis i instituts”.

Els treballs està previst que queden conclosos estos dies perquè l’inici de curs siga més segur i adaptat per a les persones amb alguna diversitat.

Actuacions en vies principals

Una vegada finalitzats els treballs en els centres escolars, es durà a terme una millora de la senyalització horitzontal en les grans vies de la ciutat, concretament en Pla de l’Arc, Furs, Bétera i Duc de Llíria, així com en els accessos a la ciutat per la Barceloneta, Alcublas i Juan Izquierdo, amb la finalitat de mantindre en un bon estat les marques viàries del municipi.

Aparcaments alternatius per Fira i Festes 2022

D’altra banda, García ha explicat que també “s’ha dissenyat tota una xarxa d’aparcaments dissuasius en les entrades de la ciutat per a millorar l’accessibilitat dels visitants durant la Fira i Festes de Sant Miquel 2022, els quals serviran després tant per al comerç local com la comunitat educativa, ja que es troben a pocs minuts de qualsevol dels eixos comercials de Llíria i prop dels centres escolars”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà