Sant Antoni de Benaixeve celebra la Fiesta de la Patata el 24 de setembre

cartel patata

Sant Antoni de Benaixeve torna a celebrar la seua tradicional “Fiesta de la Patata”, el pròxim dissabte 24 de setembre a partir de les 19 hores al poliesportiu.

Enguany, la “Fiesta de la Patata” comptarà activitats per a totes les edats: a partir de les 19 hores s’obriran les portes del recinte, on hi haurà casetes de les Falles i de la Penya Valencianista del municipi amb entrepans i begudes.

A la zona del Parc de San Vicente hi haurà atraccions infantils amb inflables per als més xicotets, de 19 a 21 hores.

De 19.30 a 21 hores, els i les joves de 12 a 16 anys podran ballar i divertir-se en la “Young Potato Party”. Aquesta serà una festa per a d’ells que sorgeix de les propostes d’oci que van fer els joves en l’últim Fòrum JoveSab, i que es materialitzaran en pròxims esdeveniments i festes populars. Els i les joves participen també en les decisions sobre els temes que els afecten.

A partir de les 21 hores començarà el repartiment de les creïlles rostides i durant el sopar ACOPRASAB (Associació de Comerciants, Professionals i Autònoms de Sant Antoni de Benaixeve) durà a terme una rifa de productes dels comerços locals. Tots els beneficis recaptats seran per a la SVPAP (Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes).

A les 23 hores, començarà “La Noche del Pop-Rock”, més de tres hores de directe amb la banda Hits Cover Band, liderada per Jorge Lario, un dels membres fundadors de la formació REVÒLVER. Hits Cover Band està formada per músics de llarga trajectòria professional dins del món de l’estudi, el directe, la composició i la pedagogia musical.

En la “La Noche del Pop-Rock” sonaran els temes de les últimes quatre dècades del pop-rock, nacional i internacional: El Último de la Fila – Los Rebeldes – Los Bravos – Midnight Oil – Loquillo – U2 – Los Rodríguez – Bon Jovi – Extremoduro – Leño – Fito – Tequila – Platero y Tu – Toto – Radio Futura – Queen – Ah Ha – Antonio Flores – Simple Minds – Los Suaves – Nacha Pop – Seguridad Social – Héroes del silencio – La Frontera – Raphael – El canto del Loco – Nick kamen – AC DC – Opus – Revólver – El Norte – La Trampa – Seguridad Social – La Guardia – Alphaville – Siniestro Total, etc.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà