Prop de 5.000 escolars inicien el curs a l’Eliana

Enguany arranca amb normalitat si bé encara es mantindran mesures mínimes enfront de la pandèmia

Un total de 4.938 alumnes han iniciat aquest dilluns, 12 de setembre, el curs escolar 2022/2023 en les diferents etapes en els centres educatius públics, privats i concertats de l’Eliana. Un començament marcat pel retorn a la la normalitat per a un any en què destaca l’augment de la matriculació de l’alumnat en la Formació Professional.

Com és habitual, l’alcalde Salva Torrent, i l’edil d’Educació, Eva Santafé, han estat presents en aquest retrobament a primera hora del matí i ja amb mesures mínimes anticovid com la ventilació creuada, la recomanació de mantindre una higiene adequada de mans o la desinfecció especialment de banys i espais de menjador.

Després de dos cursos en plena pandèmia, enguany els i les escolars podran interactuar entre grups, tant en espais exteriors com en interiors i en totes les etapes educatives, podran compartir objectes i materials i estarà permés l’accés de les famílies als centres. Això sí, es manté la recomanació de realitzar les activitats com cantar, tocar la flauta o d’exercici físic, actes esportius o celebracions preferentment en a l’aire lliure o en espais sempre ben ventilats.

Torrent, ha donat la benvinguda a la comunitat educativa al CEIP Verge del Carmen, destacant el treball de coordinació entre el Consistori i les diferents direccions dels centres “perquè tot estiguera a punt en aquest inici de curs sense incidències”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà