Olocau commemora el 9 d’Octubre amb pilota, poesia i música

cartel 9 octubre

Amb l’arribada del 9 d’Octubre des de l’Ajuntament d’Olocau s’ha elaborat un programa per a commemorar aquesta data amb esdeveniments en els quals l’esport, la literatura i la música tindran un gran protagonisme. 

El dia 8 començaran les activitats amb el ‘Grand Prix’, una proposta de caràcter lúdic que va haver de ser ajornada a l’agost i que es durà a terme a l’Auditori i en l’Avinguda Font del Frare (informació i inscripcions per equips a l’Ajuntamentfins al 5 d’octubre en el telèfon 962 703 011 o mitjançant el correuelectrònic recepcion@olocau.es).

Els actes del dia 9 s’oferirà un taller infantil de pilota valenciana a càrrec de l’Associació Més Pilota i, a continuació una partida de galotxa que enfrontarà a Adrian II, de Museros, i Muedra II, de La Pobla de Farnals, enfront d’Oscar i Mario, de Pelayo. A les 12:30 hores, serà el moment de la literatura amb la Segona Lectura Pública de Poesia en Valencià, que commemorarà el centenari del naixement de Joan Fuster

A la vesprada, es realitzarà el tradicional cercaviles pels carrers del poble i, posteriorment, l’acte institucional, el lliurament dels PremisNauiba i els nomenaments de Protecció Civil.

A les 20:30 hores, en la PlaçaMajor tindrà llocl’actuació de la compositora, guitarrista i cantant valenciana Sandra Monfort per a concloure els actes de celebració del 9 d’Octubre. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà