Loriguilla celebra el 9 d’Octubre amb música, pólvora i una cercavila

cartel loriguilla

L’Ajuntament de Loriguilla ha organitzat un cap de setmana d’activitats per a celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana on faltarà la música, la pólvora i una cercavila amb la Real Capdavantera, que es durà a terme per primera vegada en el municipi.

El Consistori també té previst realitzar un taller medieval el dijous 6 a la vesprada, de 17.30 a 19.30 hores, al parc de la Morera. El taller, que estarà ambientat en l’època medieval, consistirà a preparar una armadura, un escut i un imant per a la nevera. A més, hi haurà un detall per als participants que completen totes les activitats.

El dissabte 8 la Societat Musical Sant Joan Baptista oferirà un concert d’intercanvi amb la Unió Musical Lira Realense a les 22.00 hores en el Teatre Municipal.

Els veïns de Loriguilla podran gaudir del musical “Donant la Nota” en la plaça Major.

El diumenge se celebrarà la cercavila amb la Real Senyera en el qual participaran les autoritats municipals i les diferents associacions del poble acompanyats per la banda de música de Loriguilla.

A les 14.00 hores es dispararà una mascletà en la plaça de l’ajuntament i el Consistori oferirà una picaeta per a tot el poble.

A les 18 hores, el poliesportiu acollirà una partida de pilota que enfrontarà a Adrián de Museros i Pasqual de la Pobla de Vallbona contra Enric de Museros i Alexandre de Paterna.

Per a finalitzar el 9 d’Octubre, un Correfocs eixirà a les 21 hores des de la plaça de l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà