Cursa de Nadal de Bétera i 1K elit el 17 de desembre

cartelbetera

L’Ajuntament de Bétera ha anunciat la seua tradicional Cursa de Nadal el dissabte 17 de desembre i la nova prova urbana elit KIMABE. 1.000 metres elit amb l’objectiu de donar cabuda a l’elit de mig fons autonòmica i nacional.

La Cursa de Nadal compta ja amb la XX edició i, conjuntament amb KIMABE, està organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bétera i on col·laboren activament els clubs esportius locals CEA Bétera i BxM Bétera.

D’aquesta manera, el 17 de desembre arrancarà la Cursa de Nadal que té un recorregut de 5Km i que començarà a les 17 hores amb els més xicotets del municipi per a seguir a les 19 hores amb l’eixida d’adults.

A partir de les 20 hores serà el torn de KIMABE que comptarà amb la participació de 25 atletes masculins i 25 femenines d’entre l’elit de mig fons autonòmica i nacional en un 1km que recorrerà l’Albereda i que pretén batre el rècord autonòmic/nacional de 1.000 metres ruta, així com establir les bases de posteriors edicions de caràcter nacional i internacional amb atletes top mundial.

Les inscripcions a la carrera es realitzaran en la web www.cronorunner.com fins el 16 de desembre a les 23:59 hores i tindran un cost de 5 euros amb borsa de corredor inclosa. Mentre que els menors col·laboraran amb un quilo de menjar no perible que anirà destinada a Càritas Bétera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà