Fotoconcurs ‘No sigues còmplice’ de l’Ajuntament de Vilamarxant

fotoconcurs vilamarxant

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d’Igualtat, ha organitzat la primera edició del concurs de fotografia “No sigues còmplice” amb l’objectiu de promoure la creativitat artística i la participació de les persones joves en l’elaboració de material fotogràfic que consciencie sobre la violència de gènere.

Les persones interessades a participar en el certamen podran enviar les seues propostes al correu electrònic noseascomplice@vilamarxant.es fins al pròxim 5 de novembre, data límit per a entregar les diferents fotos per a conscienciar sobre l’erradicació d’esta xacra social que segueix molt vigent en el nostre dia a dia.

Al concurs fotogràfic podra participar tot l’alumnat matriculat en Educació Secundària Obligatòria en els centres educatius de Vilamarxant. La persona guanyadora rebrà com a premi una tauleta electrònica i la seua fotografia serà la imatge oficial de l’Ajuntament de Vilamarxant per a la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà