Cinquena plaça per a Mireia Martínez en el Mundial del Japó amb la selecció espanyola

gimnasta ribarroja

La gimnasta de Riba-roja va formar part de l’equip sènior

La gimnasta del club de Riba-roja, Mireia Martínez, ha aconseguit la cinquena posició en la final del Campionat del Món que s’ha celebrat del 27 al 31 d’octubre al Japó formant part del conjunt sènior d’Espanya.

La delegació espanyola que s’ha desplaçat a Kitakyushu ha estat formada per les gimnastes individuals Polina Berezina i Teresa Gorospe, i les gimnastes del conjunt Inés Bergua, Ana Gayán, Mireia Martínez, Valeria Márquez, Uma Méndez i Patricia Pérez.

El conjunt sènior, va concloure la classificació general en la dotzena posició amb un total de 73.950 punts, després de sumar 34.800 en l’exercici de cinc pilotes i 39.150 en l’exercici mixt de cércols i maces, amb el qual van aconseguir classificar-se per a la final dels huit millors en sisena posició.

En la final per aparells, el conjunt sènior va escalar un lloc més i va concloure la final de l’exercici mixt en cinquena posició amb una suma de 38.850 punts.
L’or va ser per a Itàlia (42.275), la plata per a la Federació de Rússia (40.950) i el bronze per al Japó (40.900).