Llíria acull la Trobada Arpes de la Mediterrània del 3 al 6 de desembre

La Regidoria d’Ensenyaments Artístics de Llíria ha organitzat, juntament amb l’Associació Catalana d’Arpistes “Sentim l’arpa”, la trobada que es desenvoluparà del 3 al 6 de desembre al Conservatori de Llíria, amb la participació d’una trentena d’instrumentistes acompanyades per les seues professores.

Les edats dels participants van des dels 8 fins als 18 anys, i entre elles destaca la presència d’alumnes de Girona, Terrassa, Barcelona, Torrent, Alboraia, València i Llíria.

Llíria, com a Ciutat Creativa de la Música de la UNESCO, serà novament l’escenari i el punt de referència musical, on les persones participants, a més de conviure en les diferents jornades que recull el programa d’activitats, formaran part dels tallers pedagògics que es faran al Conservatori de Llíria.

A més, s’oferirà, el dia 6 de desembre, un concert a les 12 hores a l’auditori del centre, que estarà dedicat a quatre obres creades expressament per a esta gran formació d’arpes i compostes per Salvador Brotons, Martí Carreras, Albert Gumí i Glòria Villanueva.

D’esta manera, la capital del Camp de Túria es converteix, este cap de setmana, en la capital de l’arpa. Una trobada que vol posar en valor este instrument de corda polsada i que té els seus orígens en l’antiga Assíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà