Riba-roja premia els millors projectes mediambientals en els Premis EcoRiba

Premios Ecoriba

Els guardons posen en valor la contribució de difusió del medi ambient en l’educació, l’empresa, el paisatge, la societat i els mitjans de comunicació

L’Ajuntament de Riba-roja ha fet lliurament dels IV Premis EcoRiba en una gala que es va celebrar as Castell en el marc de les V Jornades d’Economia Circular. Absorció CO₂: sostenibilitat, educació i valor empresarial que van comptar amb la intervenció del secretari autonòmic d’Emergència Climàtica i transició Ecològica (GVA), José Candela..

Els guanyadors han rebut 1.500 euros com a premi a les seues iniciatives.

El guardó de EcoRiba Circular ha sigut per a per a El Corte Inglés Magatzem La Reva pel seu projecte residu zero.

En EcoRiba Educatiu el centre guanyador ha sigut el col·legi Camp de Túria pel seu projecte Hort Escolar i ODS. En segon lloc en aquesta categoria es va premiar a la iniciativa “El nostre primer hort” de l’Escola Infantil Municipal Ríu Túria. P

La Família García Climent ha sigut la guanyadora en la modalitat de EcoRiba Paisatge pel seu projecte MIRATÚ.

El guardó EcoRiba Honorífic ha sigut atorgat a Creu Roja Medi Ambient i en la categoria Ecoriba Difusió s’ha premiat al programa La Llavor de la Cadena Ser.

Durant les jornades es va obrir un debat i anàlisi sobre les estratègies, accions i iniciatives d’absorció de CO₂ des del prisma de l’administració pública, educatiu i empresarial. Es van abordar iniciatives des de l’administració per a fomentar l’absorció de CO₂, es van exposar projectes educatius relacionats amb l’Educació Ambiental en Ruta i alineats amb els ODS. I es van exposar les tres iniciatives empresarials que competien en el guardó EcoRiba Circular. El guanyador El Corte Inglés i el seu “Projecte de residu zero” i els finalistes Indufret amb el projecte de formació “12 mesos, 12 bones pràctiques i la companyia Sanikey amb el “Projecte informe petjada ecològica personalitzada a cada client”.

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha destacat “la consolidació d’aquests premis, que any rere any ens porten projectes que fomenten l’economia circular i s’alineen amb l’agenda 2030 de reducció d’emissions C02 i amb els ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible” l’edil ha agraït a tots els participants el seu treball en favor d’augmentar la conscienciació sobre el medi ambient i la regeneració del nostre entorn.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà