L’Eliana sorteja premis de 150 euros i un premi de 500 euros als comerços

L’Ajuntament, en col·laboració amb l’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l’Eliana, ha organitzat el sorteig promocional ‘Comprar et premia’. El període per a participar estarà obert fins al pròxim 22 de desembre, moment en el qual es realitzarà el sorteig dels premis: un especial de 500 euros i deu premis de 150 euros en vals canviables.

La campanya està dirigida a la ciutadania que realitze compres o contracte un servei durant aquest període en algun comerç associat, per un import mínim de 10 euros. S’admetrà un mateix participant tantes vegades com compres realitze, sempre que complisca amb el recollit en les bases del sorteig.

Per a participar hauran d’emplenar les paperetes que els facilitarà l’establiment associat i que es depositaran en les urnes emplaçades a l’Ajuntament, El jardín de Chelo, Ferreteria Vicent, Offiprint, De libro en llibro i Tacones Moda.

La regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha celebrat la iniciativa i ha animat a elianers i visitants a realitzar les seues compres nadalenques a l’Eliana, gaudint de la millor qualitat, de la comoditat i de la proximitat per a impulsar i donar suport al comerç local i al teixit empresarial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà