L’alcalde de Llíria Joanma Miguel repetirà com a candidat de Compromís

Joanma Miguel Ca la Vila Llíria
El alcalde de Llíria, Joanma Miguel. FOTO: PAU TINEO.

Ha realitzat l’anunci a través d’un vídeo en les seues xarxes socials

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha anunciat a través d’un vídeo en les seues xarxes socials que es presentarà de nou com a candidat de Compromís a l’alcaldia de la capital de Camp de Túria en les eleccions de maig de 2023 perquè “estime el meu poble i estic orgullós de treballar per a *ell” amb “més experiència i força que mai”.

Joanma Miguel va accedir a l’alcaldia a meitat d’aquesta legislatura -al juny de 2021- després del pacte de govern amb el PSPV per a alternar-se la vara de comandament. En aquests quasi dos anys al capdavant del govern de coalició reconeix que “he aprés molt” i que “queda molt per fer”.

Entre els assumptes pendents, cita en el vídeo “reordenar el terme municipal, dignificar les urbanitzacions, posar el valor i rehabilitar els nostres barris, revitalitzar la nostra economia i donar vida a les nostres places, infraestructures modernes i accessibles, amagar i promocionar el patrimoni, donar suport a la cultura i tradicions”.

Amb l’anunci de Joanma Miguel es completen les candidatures de tots els partits amb representació a l’Ajuntament de Llíria per als pròxims comicis locals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà