Concursos de balcons i aparadors nadalencs de l’Eliana

cartel eliana

L’Associació de Comerç, Restauració i Serveis locals, L’Eliana Poble Comercial, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat per a aquest Nadal dos concursos de decoració nadalenca.

D’una banda, el concurs d’aparadors dirigit als i les comerciants locals, i, per una altra, el de balcons, perquè veïns traguen el seu costat més creatiu.

Per a tots dos concursos hi haurà tres premis a gastar en el comerç local de l’Eliana: el primer de 150 euros, el segon de 100 euros i el tercer de 75 euros.

Per a poder participar en el primer, els comerciants hauran de presentar el formulari allotjat en la web abans del diumenge 18 a les 22 hores en la bústia de l’associació, per correu a info@comerciosdelaeliana.es o mitjançant fotografia al número de WhatsApp 607 95 25 86. En l’email de remissió del formulari d’inscripció, hauran d’indicar el concepte en el qual s’han basat per a muntar l’aparador, així com la tècnica i els materials usats per a poder ser valorats pel Jurat.

En el cas del concurs de balcons i xalets, els elianers i elianeres interessades deuran, abans de la mateixa data, enviar el seu nom, adreça del balcó, fotografia i número de telèfon al WhatsApp de l’associació.

Juntament amb la fotografia identificativa del balcó decorat, deuran indicar el concepte en el qual s’han basat per a muntar la decoració del balcó, així com la tècnica i els materials usats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà