Sant Antoni, Riba-roja i L’Eliana aborden accions davant l’onada de robatoris

policia local san antonio

Reunió urgent de forces de seguretat i responsables polítics

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha convocat una reunió urgent demà amb els cossos i forces de seguretat i els representants polítics dels municipis de Camp de Túria afectats pels robatoris en les últimes setmanes.

Des de l’Ajuntament volem transmetre tranquil·litat als veïns ja que s’han implantat operatius específics, a través dels que s’han realitzat les primeres detencions.

Davant la creixent preocupació veïnal després del recent augment de robatoris en Sant Antoni de Benaixeve, L’Eliana y Riba-roja, el consitori ha llançat un comunicat en el qual insiteix en que s’han augmentat els operatius de tots els mitjans propis, així com s’ha procedit a la coordinació i col·laboració amb les altres forces i cossos de seguretat de l’estat i policies locals dels municipis veïns, “per a posar fi a la situació que afecta a tota la comarca”.

L’alcaldia de Sant Antoni de Benaixeve, s’ha convocat una reunió en el municipi,
amb les forces i cossos de seguretat i els representants polítics encarregats de la seguretat ciutadana de Riba-Roja i l’Eliana.

L’objectiu d’aquesta reunió és continuar amb les mesures de coordinació i seguretat
conjuntes que s’estan duent a terme, així com l’estudi i implementació de noves accions que reforcen les actuacions dutes a terme en aquests moments.

El comunicat afig que les particularitats dels operatius, “per sentit comú, no es poden compartir de manera oberta, ja que poden posar en sobre avís a les bandes de delinqüents i invalidar així les actuacions planificades i iniciades”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà