Llíria ofereix ‘Un Nadal a tota marxa’

cartel lliria

L’Ajuntament de Llíria promou el programa d’actes sota el lema ‘Un Nadal a tota marxa’ per a celebrar les festes nadalenques. La cavalcada dels Reis Mags tancarà la vesprada del 5 de gener, els esdeveniments programats amb una desfilada que tornarà a recórrer els carrers de la localitat.

Els xiquets podran participar en tallers, cinema, contacontes, jocs o l’entrega de cartes al Pare Noel i els patges reals. A més, tindran dues grans cites: el musical “El libro de la selva”, el 3 de gener, i Expo Jove, la vesprada del 4 gener, organitzada per la Federació del Comerç de Llíria amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria.

Nadal musical

Per als melòmans, estes dates són també ideals per a visitar Llíria i assistir a algun dels concerts extraordinaris que ofereixen la Banda Primitiva, la Unió Musical, l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”, l’Orquestra de Plectre “El Micalet” i la Banda UDP, sense oblidar tampoc el Grup de Danses “El Tossal”, que el segon dia de Nadal recorre el centre urbà amb balls i nadales tradicionals.

Un altre dels plats forts serà l’espectacle ‘Un Nadal de pel·lícula’. L’orquestra “Llíria City Of Music”, dirigida pe l’edetà Jaime Enguídanos i acompanyada per la cantant Krisha, interpretarà bandes sonores de pel·lícules el divendres 30 de desembre al teatre de la Unió Musical.

El 27 de desembre, el teatre de la Primitiva acollirà el tribut a Luis Miguel “Contigoaprendí”. Dins dels actes musicals, també cal destacar l’orquestra de la ciutat de Jeju, procedent de Corea del Sud, i l’actuació de “10 String Duo”.

La Sant Silvestre torna el 29 de desembre a la programació nadalenca, i durant la jornada del 27 es celebrarà un Torneig Solidari i Inclusiu de Bàsquet 3×3.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà