Álex Monfort i Carlos Archiles aspiren al títol en la Pujada al Garbí

subida al garbi

Hi haurà talls de trànsit el dissabte a Serra i a la CV- 310 i CV-3341 el diumenge

La quarantè vuitena edició de la Pujada al Garbí se celebra aquest diumenge amb gairebé cinquanta vehicles, que recorreran un exigent circuit pel parc natural de la Serra Calderona.

El recorregut, de 6,6 quilòmetres, discorre per carreteres de les comarques del Camp de Morvedre i Camp del Túria i la primera manga, amb els entrenaments oficials, arrenca el diumenge a les 9 hores.

A continuació es disputaran altres dos mangues, en aquest cas de carrera i cronometrades, que serviran per a confeccionar la classificació final d’una prova que puntuarà per al Campionat de Muntanya de la Comunitat Valenciana.

Entre els inscrits, destaca la presència dels dos aspirants al títol en l’apartat de monoplaces, com són Álex Monfort i Carlos Archiles.

El programa de la prova arrenca aquest dissabte a la tarda amb les verificacions tècniques i administratives en el poliesportiu de Serra i posteriorment hi haurà un parc tancat per a exhibir els vehicles participants.

Amb motiu de la carrera hi haurà talls de trànsit tant a les carreteres CV- 310 com a la CV-3341 (Barraix Garbí) diumenge 18 i dissabte 17 al nucli urbà

Nucli urbà:

Dissabte 17, des de les 14 hores

Barranc de Clara: tallat al trànsit

Avda. La Serrà: doble direcció per facilitar l’entrada dels equips tècnics a verificacions i exhibició.

Talls de carretera:

Diumenge 18 des de les 6 hores

CV-3341(Barraix-Garbí)

CV-310: Des del km 22.9 (abans del restaurant San Antonio)

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà