Sabjove presenta el programa d’activitats per a febrer i març

cartelsab

Sabjove ha presentat el seu programa d’activitats per als mesos de febrer i març dirigides a joves d’entre 12 i 30 anys.

La programació d’oci educatiu acollirà activitats esportives, excursions, tornejos, tallers creatius, manualitats i escape-rooms, entre altres; com també és habitual, hi tindran lloc els Friday Games, sessions per a aprendre i jugar als jocs de taula més populars del moment.

A més, tindran presencia tallers de caràcter lectiu, informatiu en l’àmbit de salut mental i artístic.

Cal destacar també el cicle d’activitats creatives dirigides preferentment a xiquets de 10 a 12 anys, perquè comencen a conéixer la Casa de la Joventut, els dies 4, 11, 18 i de febrer, 11, 17 i 25 de març.

De dilluns a dimecres fins que finalitze el curs escolar els alumnes de Primer o Segon de l’ESO tindran, a la Casa de la Joventut, un espai de treball conjunt on poder crear una dinàmica d’estudi diferent recolzada per les dinamitzadores de Sabjove.

Les activitats seran gratuïtes -a excepció dels cursos formatius- i es desenvoluparan, en la seua majoria, a la Casa de la Joventut (carrer Alcarava, 78).

Per a participar cal inscriure’s en https://acortar.link/k9G8hV o bé contactant a través del 960 918 679, el 607 601 301 (només Whatsapp) o en sabjove@sabenageber.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà