Bétera condecora a sis policies locals en els seus 25 anys de servei

policia local betera

El Dia de la Policia torna desprès de la pandèmia

L’Ajuntament de Bétera ha celebrat després d’aquests anys de pandèmia l’ acte commemoratiu del Dia de la Policia per a condecorar als policies municipals per 25 anys de servei al cos: Juan Antonio Segura, Miguel Ángel Dolz, Vicente Campos, Carlos Morales, Salvador Gil i José Luis Torrescusa.

L’acte ha tingut lloc en el Saló de Plens del Castell i ha començat amb una emotiva benvinguda a càrrec de l’Inspector Cap de la Policia Local de Bétera, José Quilis, qui he destacat la labor realitzada pels agents durant aquests anys al servei de Bétera.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Julio Inés, ha felicitat “a tots els homes i dones que formeu part d’aquesta gran família, la Policia Local de Bétera, per desenvolupar la vostra labor amb rigor i professionalitat, sempre al costat de qui vos necessita i sempre proporcionant-nos seguretat i tranquil·litat”.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío ha condecorat als agents i ha destacat “la seua dedicació i treball així com l’honor i la responsabilitat de prestar un servei públic a Bétera, exercint una labor amb qualificació, obstinació, lliurament i professionalitat” i ha donat les gràcies “per la labor tan gran que feu cada dia per a garantir la seguretat dels nostres veïns i veïnes”.

Unes paraules d’agraïment que ha fet extensives a les famílies dels condecorats “perquè sou un pilar fonamental en les seues vides i pel gran suport que els brindeu perquè és essencial perquè desenvolupen la gran faena que realitzen a Bétera”.

L’acte ha finalitzat amb un vídeo d’imatges de Bétera gravades en acte de servei per la Unitat de Vigilància Aèria de la Policia Local de Bétera acompanyat de l’himne del municipi i una foto de família de tots els agents condecorats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà