8M: activitats des del 25 de febrer a l’11 de març

Cartel 8M 2023 Olocau

L’Ajuntament d’Olocau ha elaborat un programa per al 8 de Març, Dia Internacional de la Dona dirigit a tots els públics des del 25 de febrer a l’11 de març. 

La primera cita tindrà lloc el 25 de febrer, a les 19:30 hores, a la Casa de la Cultura, amb el monòleg ‘Sobrevivint a l’adolestrenta’ amb les actrius Rocío Ladrón de Guevara i Pilu Fontán. 

El 3 de març, a les 19:30 hores, es realitzarà en el Saló d’Actes la projecció del documental ‘Patriarcado, el organismo nocivo’, amb cinc candidatures als Premis Goya sobre la violència masclista, els estereotips de gènere o la desigualtat. A més, després del visionat, hi hauràun col·loquiamb Albert Sanfeliu, codirector del documental, i Rosa Peris, diputada de les Corts Valencianes.

El 7 de març es tindrà lloc l’excursió ‘Camins en Femeni’, una iniciativa el propòsit de la qual és reconéixer la trajectòria de diferents dones que han destacat en els àmbits artístic i cultural mitjançant un recorregut per monuments emblemàtics de València. L’eixida serà a les 15:30 hores i les persones que vulguen més informació i/o inscriure-s’hi, podranfer-ho a l’Ajuntament o a través del telèfon 96 270 30 11. 

La jornada del 8 de Març constarà de dos actes. Al migdia, en el Saló de Plens, se celebrarà l’acte Institucional, en el qual es llegirà el Manifest pel 8M i, en finalitzar, s’oferirà un vi d’honor. A la vesprada, a les 16:30 hores, hi haurà un autobús perquè aquelles persones que ho desitgen puguen assistir a la manifestació de València. Les inscripcions es podran realitzar en el Consistori i en el telèfon 96 270 30 11. 

El 10 de març, a les 16:00 hores, la Llar dels Jubilats acollirà un taller de pintura collage i tècniques mixtes amb el títol ‘Dona, la teua mirada obri camins’ a càrrec d’Arte 43 Bétera. Les inscripcions es podran realitzar a l’Ajuntament i telefonant al 96 270 30 11 (hi haurà un màxim de 20 participants).

A les 21:30 hores, a la Casa de la Cultura, es realitzarà un sopar de pa i porta organitzat per l’associació Amas de Casa de Olocau que comptarà amb amenització musical. El preu per a socis és de 3 euros i per a no socis, de 8 euros. 

El dissabte 11 de març, a les 19:30 hores, tindrà lloc la representació per part del Taller de Teatre d’Olocau de ‘SILENCI! (i ara, que parlen elles)’, una obra per a posar en valor la importància de la dona en aquesta disciplina artística al llarg de la història. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà