Aula Gran amplia la seua oferta de tallers formatius

L’Ajuntament de l’Eliana ha ampliat l’oferta de tallers formatius Aula Gran Activa’t per als mesos de febrer a juny dirigit a jubilats i pensionistes majors de 65 anys, preferentment empadronats en el municipi.

El programa, que arrancarà la setmana vinent, inclou un taller de prevenció de l’Alzheimer especialment dirigit a persones amb sospita o que pateixen la malaltia incipientment. En ell, les persones participants activaran la ment a través del moviment, la pràctica del Mindfulness i ioga, la musicoteràpia, l’estimulació cognitiva o la gimnàstica cerebral, entre altres tècniques.

Amb l’objectiu de coordinar cos i ment, s’obrirà també un nou taller de ball en línia per a gaudir al ritme de la música de divertides coreografies.

Per a aquelles persones que desitgen aprendre a manejar les noves tecnologies, el taller de telefonia nivell usuari els permetrà conéixer tots els secrets de WhatsApp, el correu electrònic, com descarregar aplicacions mòbils o com realitzar i gestionar fotografies.

El mes vinent d’abril, l’àrea de Persones Majors llançarà Cuida’t, un espai on podran aprendre tècniques que els ajuden a millorar la salut dels qui pateixen malalties cròniques a través del programa Pacient Actiu.

A totes aquestes activitats se sumarà una jornada per a aprendre l’ús de l’aplicació del recentment estrenat Servei de Transport flexible a Demanda (TAD), la data de la qual encara està per determinar.

Les inscripcions es poden realitzar ja al Centre Sociocultural, de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores. Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

L’oferta d’Aula Gran es veurà complementada per la visita a l’exposició ‘Faraó. Rei d’Egipte’, de Caixaforum València el 20 de febrer.

Les inscripcions, a 10 euros, es poden realitzar en la Llar dels Jubilats.

Dirigida també a la gent gran de l’Eliana, el Centre de Salut en col·laboració amb l’Ajuntament ha llançat el taller de Tràmits Sanitaris en línia on aprendran a instal·lar l’aplicació de GVASalut en el mòbil i conéixer el seu funcionament el 2 de març. (Inscripcions prèvies al propi centre).

El programa Passejades Saludables, passejos grupals acompanyats amb personal d’infermeria i fisioteràpia que se celebra cada divendres de 9 a 10 hores amb eixida des de l’aparcament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà