Bétera acollirà el Campionat d’Espanya de Primavera de Salvament i Socorrisme

Bétera acollirà els dies 22 i 23 d’abril la quarta edició del Campionat d’Espanya Infantil i Cadet de Primavera de Salvament i Socorrisme, “una nova oportunitat per a continuar mostrant que Bétera és un municipi esportista, que dona suport a l’esport i que fomenta valors de desenvolupament personal i social com l’esportivitat, el treball en equip, l’afany de superació o la tolerància”, segons l’alcaldessa i regidora d’Esports, Elia Verdevío.

El municipi de Camp de Túria ja ha sigut seu el 4 i 5 de febrer de la primera edició de la Kids Spanish Cup-XXXVII Campionat d’Espanya Infantil i Cadet d’Hivern, que ha reunit a quasi dos-cents socorristes i que ha fet pujar al podi amb 9 medalles a membres del SOS Bétera.

Bétera es confirma com una referència dins del salvament i socorrisme espanyol, tant des de la perspectiva de la pràctica, com de la promoció i difusió d’aquest esport, amb l’aposta de l’Ajuntament per atraure competicions de categories menors que fomenten la pràctica des d’edats primerenques i els seus valors essencials. “L’esport base és fonamental i en aquesta mena de competicions impulsem que els més xicotets s’endinsen en l’esport i gaudisquen d’aquest”, ha finalitzat Elia Verdevío.

L’àrea d’Esports ja treballa amb la Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme així com amb la Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana i amb el SOS Bétera per a dur a terme aquesta competició que es preveu torne a omplir la piscina de Bétera de participants, assistents i bon esport.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà