La Crida obri els actes de les Falles de Llíria 2023

Esperanza Rubio Gregorio i Andrea Peris Expósito, fallera major i fallera major infantil de Llíria, donaran la benvinguda a les Falles de 2023 en la Crida que se celebrarà este dissabte 25 de febrer a les 19 hores a la plaça Major.

Després de l’acte, l’Orquestra de Plectre “El Micalet” oferirà un concert a Ca la Vila.

Com a fi de festa a esta jornada festiva, actuarà l’orquestra PeopleBand, a partir de les 23hores, al pàrquing de la Cultural.

El 4 de març tindrà lloc el tradicional festival de playbacks al teatre de la Unió Musical i el diumenge 5 començarà amb una trobada de batucades i a la vesprada un Remember Faller a càrrec de DJ José Coll, com a pas previ als dies festius centrals.

El dissabte 11 de març se celebrarà el Tren Faller que recorrerà els carrers de la ciutat, mentre que el dia 16 es donaran a conéixer els premis als millors monuments.

La vesprada del 17 l’ocuparà la Ronda d’Albaes Falleres, i la vespra del dia gran, tindrà lloc l’Ofrena, a la parròquia de l’Assumpció.

La festivitat de San José s’iniciarà amb una missa a l’església de Sant Francesc i, a continuació, una cercavila fins a la plaça Major, on es dispararà una mascletà.

A la nit, el foc consumirà els monuments, en el ritual de la cremà, que posarà el fermall a les Falles de 2023.

Consulta la programació, açi

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà