La Mancomunitat Camp de túria presenta la lupa d’actualitat sobre agricultura

Este nou format està compost per diàlegs amb informació d’actualitat per a la ciutadania

En 2021 la Mancomunitat Camp de Túria va posar en marxa un nou format audiovisual per a acostar l’actualitat als veïns i les veïnes de la comarca informació rellevant sobre el territori.

Gràcies al Pacte Territorial d’Ocupació que subscriu la Mancomunitat Camp de Túria, les lupes d’actualitat van nàixer com a píndoles informatives, un format d’entrevista entre dos protagonistes que analitzen, expliquen i desglossen tots els detalls sobre un tema en concret.

En lupes anteriors es va parlar del Reial decret sobre el Registre d’igualtat retributiva entre dones i homes amb representants dels sindicats CCOO i UGT, també de Formació Professional i perspectives de futur per a la joventut amb orientadors d’instituts; en aquesta ocasió, sota la perspectiva de l’aprovació de la nova política agrària comuna (PAC) 2023-2027, la lupa d’actualitat és sobre agricultura.

La Mancomunitat Camp de Túria ha reunit dos sindicats agraris representatius a la comarca: Juan Manuel Peiró, representant de AVA-ASAJA – Associació Valenciana d’Agricultors– i Ricardo Bayo, representant d’UPA – Unió de Xicotets Agricultors i Ramaders–. Tots dos han parlat sobre el treball que realitzen els sindicats agraris i les ajudes que poden oferir als joves agricultors. A més, han destacat la importància per al sector de la unitat de tots els agricultors.

Els vídeos poden visionar-se en el canal de Youtube de la Mancomunitat Camp de Túria, en la pàgina web i en les xarxes socials.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà