Setmana Poètica de l’Eliana del 21 de març al 3 d’abril

L’Ajuntament de l’Eliana, en col·laboració amb la Jam Poètica, celebrarà del 21 de març al 3 d’abril la Setmana Poètica amb la finalitat d’acostar aquest gènere literari a la ciutadania i convidar-li a reflexionar sobre la seua relació amb altres manifestacions artístiques.

L’acte d’inauguració tindrà lloc demà, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, a les 19 hores en el Nou Espai del Centre Sociocultural i comptarà amb la presentació del poemari ‘Poemes desparellats/unparied poems’ escrit per Pura Peris i traduït per Javier Soria i que tindrà la intervenció de la feminista i sindicalista Beatriz Cardona.

A continuació, s’inaugurarà l’exposició col·lectiva ‘L’Eliana poètica’ que es podrà visitar a la sala d’exposicions del CSC fins al 3 d’abril.

Les celebracions continuaran el dijous 23 amb el taller ‘Promovent la lectura poètica’ dirigit a xiquets a partir de 6 anys que acollirà la biblioteca municipal en les instal·lacions provisionals, a les 17.30 hores .

A les 18.30 hores serà la lectura dels poemes seleccionats entre les novetats de la secció de poesia.

El diumenge 26, i coincidint amb el Dia Mundial el Teatre, Teatreliana portarà a escena la comèdia ‘Teràpia singular’, una història tan divertida com reflexiva, que és una picada d’ullet a la llibertat de triar el destí, d’escriure’l i reescriure’l, si és necessari.

Les entrades per a l’esdeveniment estan ja disponibles a Elientrada.

Les activitats continuaran el dilluns 27 a les 20 hores en el Centre del voluntariat, amb ‘Versos i Drets’, una trobada solidària on l’ElianaVol i les persones que desitgen participar realitzaran un recital compartit de poesia.

El dijous 30 de març, el Nou Espai acollirà a partir de les 19 hores la presentació del llibre ‘Deu anys de poesia a l’Eliana’, una mostra recopilatòria de les activitats de la dècada de vida de la Jam Poètica i l’actuació musical de l’agrupació coral Dissonants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà