Benaguasil i Guardistallo s’uneixen en un acord d’agermanament

L’acord permetrà enfortir llaços d’amistat entre les localitats, treballar en matèria cultural i festiva

L’Ajuntament de Benaguasil i el municipi de Guardistallo han signat un acord d’agermanament amb el qual enfortir la relació d’amistat i col·laboració entre els dos municipis.

La signatura de l’acord es va realitzar ahir en el saló de plens de l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra; l’alcalde de Guardistallo, Sandro Ceccarelli, de les Falleres Majors, Monti Arrué i Ainhoa Gramuntell; representants polítics de tots dos municipis i de les falles de Benaguasil.

Durant la signatura, l’alcalde de Benaguasil va expressar el seu desig que aquest agermanament reforce l’amistat entre Guardistallo i Benaguasil i poder així consolidar i desenvolupar una cooperació en matèria cultural, festiva i també en intercanvis juvenils entre tots dos. Per la seua part l’alcalde de Guardistallo va agrair l’hospitalitat i va mostrar la seua satisfacció per aquest acord que permet enfortir llaços d’amistat i desenvolupar relacions de col·laboració. Després de la signatura es va produir un intercanvi de regals.

Durant els quatre dies que la delegació italiana ha estat a Benaguasil tots ells han gaudit de les Falles i han participat en diversos actes fallers com l’ofrena de flors o la processó. Així mateix han comprovat l’hospitalitat de la gent de Benaguasil i de les comissions falleres que els han rebuts amb els braços oberts, i han plantat l’olivera lazzero en el Parc Safor per a simbolitzar les relacions d’amistat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà