Torna a l’Eliana la Setmana del Teatre del 26 al 31 de març

L’Eliana celebra la Setmana del Teatre que, en col·laboració amb APLAE (Associació Per les Arts Escèniques de l’Eliana) i Teatreliana, arrancarà el diumenge 26 de març amb la comèdia ‘Teràpia singular’.

Teatreliana portarà a escena aquesta història tan divertida com reflexiva, que és una picada d’ullet a la llibertat de triar el destí, d’escriure’l i reescriure’l, si és necessari.

La cita serà a les 19 hores a l’Auditori Municipal i les entrades poden adquirir-se en Elientrada.

El dilluns 27 de març, Dia Mundial del Teatre, a les 19 hores, el Nou Espai del Centre Sociocultural acollirà una conferència a càrrec d’Antonio Valero titulada ‘Vaig triar ser actor… malgrat tot!’. Una oportunitat per a conéixer la trajectòria i l’experiència professional d’aquest actor valencià, que donarà consell als qui vulguen endinsar-se en el món de la interpretació.

El divendres 31 de març la setmana finalitzarà amb l’obra ‘El bosc màgic i la gemma de la vida’, interpretada per l’alumnat del taller d’APLAE. La gesta d’un explorador cobejós que, gràcies a una trobada fortuïta amb la princesa del bosc canviarà per complet la seua visió de la vida.

La representació es portarà a escena a l’Auditori, a les 19 hores, i les entrades estan disponibles en Elientrada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà