Mig centenar de joves de Bétera, a ‘cohetazos’ contra la Policia Local

policia local Bétera

Els fets van ocórrer la matinada de la Cremà

Un grup d’al voltant de 50 joves de Bétera la va emprendre contra la Policia Local de Bétera la matinada del 20 de març. Els atacants van llançar ‘borratxos’ contra els agents municipals.

Afortunadament, l’incident es va saldar només amb danys materials. Diversos cotxes patrulla van patir desperfectes per l’impacte dels coets.

Els fets, segons han explicat a Infotúria.com fonts veïnals, van ocórrer una vegada que van concloure les festes falleres de la localitat, hores després de la *Cremà, en la zona del descampat de la vaqueria.

Van ser els veïns d’aquesta zona els que van alertar a la Policia Local sobre la presència d’un nombrós grup de joves que estaven alterant l’ordre passada la una de la matinada.

Les patrulles de la Policia Local que van acudir al lloc dels fets, juntament amb la Guàrdia Civil, van ser rebuts amb el llançament de coets que van impactar en els vehicles policials.

Els agents, que van romandre diverses hores en el lloc, van aconseguir identificar a diversos dels joves que van participar en els fets i que han sigut denunciats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà