Olocau celebrarà el segon Encontre Empresarial ‘Anticipa’t al canvi’

Després de l’èxit de la primera edició, el pròxim 22 d’abril, a les 10:00 hores, se celebrarà en Mas del Capellà el 2n Encontre Empresarial d’Olocau, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Olocau i ACEO (Associació de Comerços i Empreses d’Olocau) l’objectiu del qual és establir-se com una cita de referència per al teixit productiu, comercial i empresarial tant del municipi com de la comarca del Camp de Túria.


Sota el lema ‘Anticipa’t al canvi’, la jornada abordarà el procés de transformació digital i sostenible que comporta l’arribada dels Fons Europeus Next Generation amb les ponències que realitzaran José Luis Muñoz (Senior Advisor en Innovació, Estratègia i Transformació de Next Generation EU–IVEI) i Julia Sanchís (Tècnica de captació de Fons Europeus de l’Ajuntament d’Olocau). A més, al llarg del matí, hi haurà espai per a establir xarxes de treball, així com per a la col·laboració i l’intercanvi d’experiències entre els participants.


Actualment, s’estan enviant les invitacions a l’esdeveniment, per la qual cosa animem a aquells empresaris i autònoms que desitgen assistir-hi a realitzar les seues inscripcions fins al dia 11 d’abril mitjançant el següent enllaç (https://bit.ly/42ATGDG) o escanejant el codi QR del cartell. Per a més informació, es pot contactar amb l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Olocau, María José Rel, cridant al número de telèfon 610 144 282 o escrivint un correu electrònic a l’adreça aedl@olocau.es amb l’assumpte “II Encontre Empresarial”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà