Llíria estarà present a la ‘Fira de les Comarques’

Turisme Llíria estarà present en una nova edició de la ‘Fira de les Comarques’ que organitza la Diputació de València este cap de setmana, del 31 de març al 2 d’abril. Tindrà lloc a la Plaça de Bous de València i té com a objectiu la promoció dels principals destins i productes turístics de la província.

L’Ajuntament de Llíria comptarà amb un estand en el recinte, on donarà a conéixer les noves iniciatives que ha elaborat per a este 2023, on el segell de la música i ser Ciutat Creativa de la UNESCO continuaran sent els grans referents de l’oferta de la capital del Camp de Túria.

Enguany, apunta el regidor de Turisme i Ciutat Creativa de la UNESCO Paco García, “la localitat edetana portarà un nou element turístic com és la ruta del Patrimoni Defensiu de la Guerra Civil (1936-39), on s’ha organitzat una visita guiada per al dissabte 15 d’abril”.

Festivals de Primavera i Estiu
També els festivals de música moderna seran un altre motor turístic de la localitat, on destaquen els Festivals de Primavera, com els projectats per l’Ajuntament, el PrimaFest per a la nit del 15 d’abril, o les orquestres que actuaran el dia de Sant Vicent i la vespra en el Festival de Paelles (dies 16 i 17 d’abril), i també el Turia Music, el 29 d’abril, que compta amb la col·laboració del Consistori.

Igualment, Turisme Llíria donarà la benvinguda a l’estiu amb el programa visites turístiques “Històries Nocturnes” que se celebrarà al llarg del mes de juny, i el “LLUM Fest”, que es realitzarà a principis de juliol.

D’altra banda, la regidoria també presentarà l’ampli repertori patrimonial de la ciutat, podent realitzar un recorregut per la història a través dels seus diferents punts d’interés turístic: els Mausoleus Romans, les Termes Romanes de Mura, la rèplica del mosaic romà dels “Dotze Treballs d’Hèrcules” a Ca Porcar, els Banys Àrabs, l’església de la Sang, el Forn de la Vila, les pintures gòtiques del Bon Pastor, el palau renaixentista de Ca la Vila, la façana barroca de l’Assumpció, el monestir de Sant Miquel, l’ermita de Sant Vicent o el Museu Silvestre d’Edeta.

García ha indicat que “la nostra presència en esta nova edició de la ‘Fira de les Comarques’ ens permet projectar una extraordinària oferta de música i patrimoni que ofereix activitats al llarg de tot l’any”. “L’objectiu és continuar mostrant a Llíria com un destí perfecte per a aquelles persones que desitgen descobrir la nostra riquesa històrica i cultural en cadascun dels seus racons”, ha explicat l’edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà