Benaguasil reuneix els participants en el projecte europeu WomenEquity

El projecte pretén conscienciar sobre les barreres a les quals s’enfronten les dones per a accedir al mercat laboral

Unes 60 persones han participat en les jornades celebrades a Benaguasil en el marc del projecte europeu WomenEquity, l’objectiu principal del qual és conscienciar sobre les barreres a les quals s’enfronten les dones per a accedir al mercat laboral.

L’alcalde Ximo Segarra ha saludat a les participants, a qui ha desitjat una bona estada a Benaguasil, animant-los a aprofitar aquesta experiència que els servirà com a intercanvi cultural i de convivència amb ciutadans d’altres països europeus.

WomenEquity és un projecte que lidera l’Ajuntament de Benaguasil, i que aborda l’accés de les dones al mercat laboral des d’una perspectiva europea amb l’objectiu d’aconseguir disminuir les barreres existents i millorar les seues condicions laborals.

Amb un pressupost de 137.435€, el projecte forma part de la convocatòria de Xarxes de Ciutats del Programa de Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors (CERV).

Entre les activitats realitzades s’han dut a terme xarrades amb persones expertes en equitat i gènere, les quals han presentat les principals polítiques darrere del Programa CERV en temes d’igualtat de gènere, les convocatòries específiques i alguns exemples de projectes finançats que poden constituir bones pràctiques per al projecte.

A més s’han realitzat conferències sobre la promoció de la igualtat de gènere i creació de societats més inclusives, així com s’han donat a conéixer iniciatives locals dels municipis veïns de Pedralba i Vilamarxant, i oportunitats d’autoocupació i emprenedoria de les quals es puguen beneficiar les persones participants, procedents de Portugal, Itàlia, Eslovènia, Grècia, Romania i de Finnova, la fundació que col·labora amb Benaguasil en la consecució de projectes europeus.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà