Serra convoca el concurs de Fotografia Pascual Navarro del 6 al 22 d’abril

cartel concurso serra

L’Ajuntament de Serra convoca el huité Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro amb la finalitat de promoure els valors ambientals i de preservació de l’entorn natural. El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municpi que va faltar el 6 d’abril de 2017.

La temàtica del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona amb els valors de la riquesa ambiental, paisatgística, natural i cultural. Les imatges que es presenten al concurs haruan de ser inèdites i originals.

Cada participant podrà presentar un treball.

El termini de presentació de les obres començarà el 6 d’abril coincidint amb l’aniversari de l’òbit de Pascual Navarro i finalitzarà el 20 d’abril.

Els originals s’han de remetre al correu electrònic turismo@serra.es

Les fotografies rebudes seran publicades al perfil institucional de l’Ajuntament de Serra a la xarxa social Facebook. Resultarà guanyador el treball que més “m’agrada” tinga durant els dies que estarà oberta la votació, del 21 d’abril fins a les 23.59 hores del 3 de maig. El 4 de maig es donarà a conèixer la persona guanyadora i finalista.

Els premis consistiran en dos xecs regal per a gastar al comerç local, el guanyador rebrà un xec regal valorat en 70 euros i el finalista, un de 30 euros.

Les bases del concurs estan exposades a la web municipal www.serra.es i a la web de turisme www.serratotnatura.com així com a les oficines de l’Ajuntament de Serra.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà