Sabjove llança un taller sobre la gestió de les emocions en família

La Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de Sant Antoni de Benaixève organitza per a divendres que ve 28 d’abril un “Taller de Gestió d’Emocions en la família” per a joves i persones de més de 18 anys, conscient de la necessitat actual que tenen les famílies de manejar i comprendre adequadament les seues emocions, la comunicació d’aquestes i la importància en el benestar emocional de cada persona. Conéixer i manejar les emocions és molt important per a gaudir d’una òptima salut mental.

En el taller s’aprendran nocions bàsiques que permeten comprendre, identificar i distingir què són les emocions, com tractar amb cadascuna d’elles i com funciona un cervell adolescent. Tot, amb la finalitat d’interioritzar la gestió emocional com una eina important per al benestar emocional i la salut mental, que permeta manejar situacions de convivència en família a través del model de Marshall Rosenberg sobre la CNV (Comunicació No Violenta), és a dir, la comunicació empàtica. Així doncs, amb aquest taller es pretén contribuir a millorar el benestar dels les adolescents del municipi, així com el de les seues famílies i el seu entorn més pròxim.

La Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, continua d’aquesta manera, treballant pel benestar dels i les joves del municipi, aportant recursos generadors de benestar per a tota la població jove i el seu entorn.

El taller tindrà lloc a la Casa de la Joventut. Les inscripcions i informació sobre més tallers de Sabjove estan disponibles en el següent enllaç: https://forms.gle/LQgwzhfNd9VSSnTT9.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà